Bihar Joga Klub Beograd

Kursevi i Seminari

Pored redovnih časova joge, Bihar joga klub organizuje i druge programe.

Među njima su i vikend kursevi Jogom do boljeg kvaliteta života i Jogom do boljeg zdravlja, o kojima više možete saznati pozivom na neki od naših brojeva telefona na kontakt stranici.

U Bihar joga klubu vikendom se održavaju predavanja i radionice na razne teme iz oblasti joge kao što su Hata joga, Rađa joga, Karma joga i druge. Njih blagovremeno oglasimo na našem sajtu.

Prijavite se da primate obaveštenja o našim programima na dnu bilo koje strane našeg sajta. Dobrodošli!

SATJANANDA KRIJA JOGA TRENING 

Od decembra 2019

Krija joga je proces ekspanzije uma i oslobađanja uspavane kreativne energije. Više o ovom kursu možete da pročitate takođe i na stranici "Raspored časova". Prijave su u toku. Ukoliko ste zainteresovani obratite nam se mejlom na biharjogaklub@gmail.com, ili porukom na Viber / Whatsapp na 064 046 7216

NOVI KURS KLASIČNE JOGE

Od septembra 2019

Ove sezone Bihar joga klub ponovo organizuje Kurs klasične joge za početnike, po sistemu Satjananda joge koja potiče iz priznate Biharske škole joge. Ovo je najbolji način da izgradite dubok i solidan temelj za rad joge i pozitvnu unutrašnju promenu.

KURS HATHA JOGE - POZDRAV SUNCU

Od septembra 2019

Pohađajući ovaj kurs naučićete detaljno Pozdrav suncu, seriju od 12 položaja koji na efikisan način masiraju, stimulišu, istežu i omekšavaju sve zglobove, mišiće i unutrašnje organe u telu. Ova praksa ima širok spektar dobrobiti i isceljujuću primenu, kao nijedna druga. Stimuliše i balansira sve sisteme tela, uključujući digestivni, respiratorni, cirkulatorni, endokrini i reproduktivni sistem. Uklanja fizičke blokove iz tela, ukočenost i umor, i uspostavljapozitivno i osvežavajuće stanje uma. 

JOGA TEHNIKE DETOKSIKACIJE – ŠATKARME

Subotom ili nedeljom, uz prethodno zakazivanje. Po potrebi, takođe i radnim danima.

Šatkarme predstavljaju osnovu hata joge i u ranom razvoju ove nauke činile su njen jedini sadržaj, a tek kasnije su im pridodate i ostale tehnike (asane, pranajame, mudre i bandhe). Šatkarme su od neprocenjive važnosti ukoliko želite da produbite svoju praksu i iskustvo joge na svim nivoima, fizičkom, energetskom, mentalnom, emocionalnom i duhovnom, i da omogućite ostalim joga tehnikama da budu daleko delotvornije. One takođe imaju značajnu i realnu ulogu u poboljšanju zdravlja, vitalnosti, mentalne ravnoteže i kreativnosti. 

Uskoro počinje još nekoliko novih kursevaPrijavite se da primate: