Bihar Joga Klub Beograd

Novi Kurs Klasične Joge

Od septembra 2018

Ove sezone Bihar joga klub organizuje kurs klasične joge za početnike, po sistemu Satjananda joge koja potiče iz priznate Biharske škole joge.  

Dva puta sedmično polaznici će na sistematičan način naučiti važne i vredne joga tehnike koje čine osnovu budućeg samostalnog rada i vežbanja joge i pozitivnih telesnih i unutrašnjih promena. 

Program kursa se sastoji od:  

Zbirni efekat pomenutih tehnika jeste unapređenje zdravlja, povišen nivo energije, smanjenje stresa, smireniji um i kreativniji pristup životu, uz veće osećanje zadovoljstva. Cilj je da se polaznici osposobe za samostalan rad kod kuće u skladu sa individualnim mogućnostima i potrebama.

Takođe, ovim kursom možete postaviti solidan temelj za bezbedan i uspešan rad na sebi i razvoj naprednijih joga tehnika u budućnosti, jer bez odgovarajuće pripreme i stabilne podloge napredne tehnike ne daju trajne i pune rezultate. 

Iako je ovaj kurs namenjen početnicima i nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo u jogi, on je takođe otvoren i za sve one koji su već radili jogu ranije a koji žele da prodube nivo svesnosti i iskustva, i otkriju nove dimenzije efekata klasičnih joga praksi. 

Mesto: BIHAR JOGA KLUB, Smiljanićeva 10, Vračar, Beograd 

Kurs vodi:  Dr Milan Bošković, fizijatar (Svami Mudrarupa Sarasvati), joga učitelj sa tridesetogodišnjim iskustvom u radu, istraživanju i podučavanju joge. 

Za dodatne informacije i prijave pozovite 064 491 2868  ili 064 046 7216

Ovaj kurs vam može unaprediti kvalitet života. Dobro nam došli! Prijavite se da primate: