Bihar Joga Klub Beograd

Kursevi i Seminari

Pored redovnih časova joge, Bihar joga klub organizuje i druge programe.

Među njima su i vikend kursevi Jogom do boljeg kvaliteta života i Jogom do boljeg zdravlja, o kojima više možete saznati pozivom na neki od naših brojeva telefona na kontakt stranici.

U Bihar joga klubu vikendom se održavaju predavanja i radionice na razne teme iz oblasti joge kao što su Hata joga, Rađa joga, Karma joga i druge. Njih blagovremeno oglasimo na našem sajtu.

Prijavite se da primate obaveštenja o našim programima na dnu bilo koje strane našeg sajta. Dobrodošli!

SWAN RADIONICA I - JOGA SAMOANALIZA

28, 29. april 2018

Kroz SWAN počinjemo da postajemo svesni svojih dobrih i loših strana, svojih aspiracija i ciljeva kao i ličnih potreba. Tek sa razumevanjem svoje prirode, počećemo sebe da prihvatamo, potpuno, onakve kakvi jesmo.

KRATAK KURS MEDITACIJE U 6 DELOVA

21, 22, 28 april i 12, 19, 20 maj 2018

Meditacijom se zovu razne vežbe koje vas početno obuče kako da uronite unutar sebe i osetite se dobro sami sa sobom. Potom vas uče kako da raspršeni um usredsredite i centrirate. Sve to dovodi do velikih pozitivnih promena u celom biću, ne samo umu, već i na fizičkom nivou.

SATJANANDA KRIJA JOGA TRENING 

Od novembra 2018

Krija joga – ekspanzija uma i oslobađanje energije.

NOVI KURS KLASIČNE JOGE

Od septembra 2018

Ove sezone Bihar joga klub organizuje kurs klasične joge za početnike, po sistemu Satjananda joge koja potiče iz priznate Biharske škole joge.  

JOGA TEHNIKE DETOKSIKACIJE – ŠATKARME

Subotom ili nedeljom, uz prethodno zakazivanje. Po potrebi, takođe i radnim danima.

Joga tehnike čišćenja organizma, šatkarme, predstavljaju osnovu klasične hata joge i u tom sistemu njihova uloga jeste da aspiranta pripreme za rad viših i složenijih hata joga praksi tokom kojih dolazi do oslobađanja vitalne energije, prane.Prijavite se da primate: